Jag lever!

Vet att det har varit dålig uppdatering, men har varit så upptagen med att leka med Mary, fira jul, resa runt halva norden, träffa släktingar, dricka lite alkohol, jobba och massa andra onödiga saker..


Bildarkiv: Nyår 2010-2011

Nu är jag äntligen i Åbo hos Stella. Vi har hunnit med att äta god mat, ladda upp med alkohol inför morgondagen, kolla runt i stan och allmänt bara snacka massa skit. Trivsel!

Bilder kommer förhoppningsvis senare, nästa år!;)
Gott nytt år på er!

Livet i det gröna

Min lumpenpolare Håkan ringde ikväll, kommer inte ens ihåg när vi snackade sist! Vi slog ihjäl någon timme med skratt och lumpenminnen, och så började vi spåna i att dra ihop till en återträff/fest.
Har man inte gjort lumpen så förstår man inte sammanhållningen man får efter nästan ett år tillsammans, och det finns ju inget tråkigare än att höra någon annas lumpenhistorier!(Så tänker inte snacka mer om det)
Saknar frisyren!
Dreamteam
Bada isvak


Köttbussen i bakgrunden
Regementets dag
Regementets dag
Sjukvårdsutbildning i Göteborg
Delta Romeo
Delta Romeo
Ibland längtar man tillbaka så sjukt mycket!

Krösa Rugby 2012

Sitter på jobbet (Stadsparkens fritidsgård) och känner mig allmänt seg efter en heldag i Oscars fylld med rugby och basket.
I morse var det att palla sig upp tidigt för morgonträning med Krösa. Uttagning och personliga samtal med alla spelarna, följt av julavslutning med fina priser:)
Nu när laget äntligen är uttaget så känns det så jävla bra! Jag har fullt förtroende för mina tjejer, och jag vet att dom är lika laddade som jag att få sätta igång att börja med ”finliret” och att börja forma laget till det bästa möjliga. Mina coach-kollegor och jag har gjort vårt bästa för att ta ut ett så bra och balanserat lag som det bara går, förhoppningsvis har vi fattat rätt beslut.Sitter och kollar på två stora pokaler som står högst upp i Vallhallas prisskåp. Jag hoppas och ber för att vi vinner tillbaka dom, att det är vi som tar en dubbelvinst och att det är vi som får känna segerns sötma i år.


“I am a member of a team, and I rely on the team, I defer to it and sacrifice for it, because the team, not the individual, is the ultimate champion.”
Mia Hamm

Oldschool

Andra vinsten!

Där kom den! Andra vinsten för säsongen, och det känns så bra!
Efter en lite skakig inledning så tog vi greppet om matchen och lyckades till slut vinna med 72-58 mot Järva.
Jag är inte så bra på att skriva matchreferat, så läs gärna coach Svenssons på OBBK:s hemsida.
Här hittar ni intervjun med Linn. Och här hittar ni stats. från matchen.


Bildarkiv: Damlaget 2011-2012

Spelsuget är större än någonsin, och det var nästan som tortyr att sitta på bänken och inte kunna få gå inte på planen. Men jag gjorde i alla fall mitt bästa genom att skrika och klappa för att försöka peppa mina lagkamrater.
Nu väntar det en match till med Döderhult innan juluppehållet, och förhoppningsvid blir det en överförning till A-laget runt nyår.

Från basket till rugby då..

I går hade vi säsongens första träningsmatch. Tjejerna fick känna på hur det är att spela mot "riktigt" motstånd i form av föredetta spelare.
Är så otroligt stolt över mina flickor. De kämpade på hela matchen, tog smällar, gav smällar och peppade varandra hela tiden.
Nu måste vi coacher sätta oss och bestämma vilka som inte kommer att få en plats i truppen, vilket inte är det lättaste med tanke på hur hög nivå det är på alla spelare. Men regler är regler, och vi får bara ha 20 spelare i truppen.

Bildarkiv: Krösa Tjejer 2005


"Coming together is a beginning, staying together is progress, and working together is success."

Take a chillpill

Ibland måste man lyssna på kroppen när den säger ifrån, så idag gör jag ingenting. Ingen träning, ingen coachning, bara jag och första säsongen av The O.C.
Tror att jag hoppade in i ett för högt träningstempo, att gå från 0-100% på någon vecka har inte gjort kroppen gott.
Men i morgon blir det träning igen, och på lördag blir det match i Jönköping. Ska bli kul att träffa mina phungs, men inte så kul att möta Linda på planen (hon kommer att kicka vårat ass)..
Bildarkiv: Morgonträning med BG 2008

Amazing
It's amazing, I'm the reason everybody fired up this evening.
I'm exhausted .Barely breathing. Holding on to what I believe in.

No matter what you'll never take that from me.
My reign is as far as your eyes can see.

I'm a monster. I'm a killer .I know I'm wrong, yeah.
I'm a problem that'll never, ever be solved.

I'm a monster, I'm a maven, I know this world is changin'.
Never gave in. Never gave up. I'm the only thing I'm afraid of.


(Blir så sjukt sugen på att spela rugby!)

Stella!

Matchen mot Kalmari söndags gick rätt så bra, men vi förlorade med 15 poäng. I helgen spelar dom mot Brahe (som Linda spelar i), men kan nog inte följa med för det krockar med Krösas träningsmatch..

Det jag peppar mest för är nyår med Stella i Finland!!
Jag och Stella hängde jämt när jag bodde i LA, vi kom dit med samma Au pair-klass, och båda lämnade LA samma vecka. Så det är ett år sen vi träffades, och det ska bli så grymt kul att ses igen!!

Sella och jag på Hollywood blv.

Strö lite socker på mig som bara du kan

Sömnlös

Klockan är snart 4, och jag borde verkligen sova! Ska upp tidigt och ha hand om Scania/OT cup, men kan inte somna..
Två dagar i Oscarsgymnasiet framför mig.. Som sagt, basket i morgon, och på söndag ska jag spela basketmatch, döma en herrmatch och sen ska vi ha rugbyträning.
Och jag som verkligen behöver en ledig helg..
.
Men men..
.
Hittade detta "fancard" hemma hos mor min:
När vi var på GBG-festivalen (basketcup) fick man göra spelarkort (som hockeybilder man bytte när man var liten),Kan väll ha varit ca 14 år, och väldigt cool!haha
.
.
Nu peppar vi inför matchen på söndag!

Madde

Livet som volontär i Dublin.

RSS 2.0