Tredje raka!

Vinst idag emot Lerum, och UUUUU så gutt det är!
Nu är vi ett steg närmare Div 1, inget är klart, men det är verkligen nära nu.

Och att syrran är här gör allt mycket bättre! En hel vecka med Maddie och Mary, kan det bli bättre??

My sister!


Ja i morgon åker jag upp till huvudstaden för att spendera lite tid med min kära syster. Det blir basket,IKEA,fest och MIIKE SNOW!!!
Är sjukt pepp!

VINST!

Att åka på borta match är nästan aldrig roligt, men igår så var det faktist helt okej.. Eller helt okej, det var lätt värt att åka fram och tillbaka till Kristianstad på en lördag!
Vinst med 64-74, sist förlorade vi med 1 hemma, så nu har vi inbördes vinst iaf.

Jag känner att jag börjar bli mitt gamla jag på planen, och om jag ska vara ärlig så känner jag mig nästan bättre än förut.
Jag hoppas att det håller i sig, för det är mitt största problem, att jag är så ojämn. Jag är ojämn med allt, skotten, dribblingen, försvaret.. Ena träningen/matchen sänker jag som satan, nästa missar jag allt.
Men jag satta 8 av 8 straffkast, det är jag gladast över, har verkligen haft problem med straffkasten.

Gillar att om man googlar "Oskarshamn basket" får man upp denna fina bild:

Baka baka liten kaka..

Ja eftersom jag är ledig idag så bakar jag och Ullis inför hennes fest. Har redan lyckats bränna vaniljsåsen till tuppekakan, så tror att jag låter morsan ta hand om resten..
(Bilder kommer sen)

Phung gnäller över att jag inte uppdaterar, men det finns faktist inte så mycket att skriva om..

Det enda jag kan komma på är att jag har typ skadat knät. Överbelastade det i måndags när vi övade försvar, så igår hade jag skit ont på träningen. Hoppas på att det går över tills matchen i helgen.


Peace!

Suicide

Ja helvete vad trött jag är!
Kvällens träning var hård, med massa längder och en held del slidening(slajdning). Höll faktist på att spy någon gång, dock så vet jag inte om det var bara pga av träningen eller om det var för att jag har varit förkyld sen igår.

Efter helgens utbildning är jag faktist sjukt pepp på att börja coacha på allvar. För första gången hoppas jag att jag kan vara med ett lag från att de är unga och se dom utvecklas. Innan har jag ju bara fått ta äldre lag, och bara haft dom något år.

Några av killarna jag coahar nu.
(Bilden är från förra året när jag fick hoppa in och coacha dom en match)Nu blir det att skalla kudden!

/madde

Fredag...

Ikväll kör jag en chillkväll. Är helt slut efter veckan(har jobbat varje dag) och känner att jag inte pallar vara social.
Eftersom brorsan jobbar ikväll blir det att köra ett The Big Bang Theory-maraton, förhoppningsvis sliter jag mig nårgorlunda i tid så att jag är pigg på utbilldningen i morgon..

Nu väntar jag bara på att lägenheten ska tömmas på rugbytränare så att jag kan få slita på mig mina rosa shorts, och sen inta soffläge..


Take care!

/madde

Äntligen!

Vinst!!
Och att vinna med 18 poäng, istället för 4 som det var sist känns som ett väldigt stort plus i kanten.

För min egen del gick det rätt okej, tror att jag satten två treor, men missade hälften av mina straffkast. Förstår inte hur jag kan missa mina straffkast när det är det som jag försöker att öva på mest, så fort jag får tid över skjuter jag straffkast..Blir så irriterad..


Nu ser jag fram emot en helg utan match, istället är det Steg 1 utbildning i Oscarsgymnasiet hela lördag och söndag.

Take care!

/madde

Work

Jag är så otroligt glad över att jag har hittat ett jobb där jag trivs så himla bra!
Även om allt är nytt, och jag inte har jobbat där så länge, så känns det verkligen att detta är något som jag vill syssla med "när jag blir stor".
Visst, det är inte alltid så lätt, och jag har så otroligt mycket kvar att lära mig. Men jag är aldrig orolig för att jag inte ska klara det, för det finns alltid en vänlig själv (eller många) som vill hjälpa till och lära mig nya saker eller ge mig tips.

'

Så tack!

Ännu en förlust

Ja matchen igår slutade med förlust. Visst, vi kanske "visste" att vi skulle förlora, men det kändes som att vi kunde ha gjort bättre ifrån oss, att vi kunde gett dom en tuffare match.

Men nu siktar vi in oss på nästa match, som är redan i morgon (!). Det blir att åka till Nässjö för att försöka ta våran andra vinst, och eftersom vi tog Nässjö hemma hoppas vi på en favorit i repris.


/madde

...

Det är lustigt.. Allt runt om kring mig är bra; Jag har mina Phungkulor hemma, jag har ett jobb som jag gillar och jag får spela basket igen.
Men ändå mår jag rätt så piss.
Vet inte om det är prestationsångest eller vad det är, hoppas bara att det går över rätt så snabbt.


I morgon är det ännu en match, Lobas hemma. Pressen är stor och det är väll ingen som tror att vi kommer att vinna, men vi ska göra vårt bästa och jag hoppas att vi står som vinnare när slutsignalen går.


Nu ska jag vänta på att mina extra syster och att min fruga kommer hem, så får vi se vad för galenskaper vi hittar på ikväll..


Peace!

Madde

Livet som volontär i Dublin.

RSS 2.0