Trötthet

Är så sjukt seg efter helgen.
14 timmar i en bil kombinerat med utgång i lördags (som ledde till att jag sov till 16 igår) har satt sina spår. Som tur är tisdag min lediga dag, vilket innebär sovmorgon!:)


Bildarkiv: OBBK F98, segrare Dumlecup 2005

Kollade igenom gamla bilder på FB, såg bilden ovanför och kunde inte hålla mig för skratt.
Saknar F89, vi hade så sjukt kul ihop! Skönaste tränarna och bra sammanhållning, vi tog matcherna med en klackspark, alla skulle vara med och alla skulle ha roligt. Tror att det va därför vi va så grymma!
(Kul att jag var bland de längsta i laget också med mina 166cm)

Arvika nästa!

Yes, nu bär det av till Arvika för att förhoppningsvis ta ännu en vinst.
När vi mötte dom hemma så vann vi knappt efter en skakig avslutning, så förhoppningsvis ska vi kunna ta dom igen.
Vi åker idag, övernattar på hotell i Karlskoga för att i morgon åka den sista biten till Arvika. Ser fram emot massa skratt och snack med brudarna!

Bildarkiv: HBBK-OBBK

B-ball

Ännu en helg i basketens tecken är över. Jag är helt död..
Igår var det Scania/OT cup, vilket innebar en halvdag i B-hallen. Måste säga att jag blir så glad i hela själen av att se massa unga talanger spela, och roligast är att se ett lag skratta och ha kul även om de ligger under med 20 poäng. Allt tid och energi som man lägger ner känns så värt det!

Idag hade vi match mot Sanda på hemmaplan. Matchen slutade 45-52 till Sandas fördel, men tycker att vi gav serieledarna en bra match och vi slutade aldrig kämpa.
Sjukt kul med publikrekord också!!

Bildarkiv: Helsingborg-OBBK

Nästa helg möter vi Arvika borta. Vi kommer att åka med åtta spelare, så vi får se om jag får följa med. Jag hoppas att jag får det, så kan jag få träffa Daggen!:)

The Tallest Man On EarthWith all this fever in my mind,
I could drown in your kerosene eyes
Oh, you're just a riddle in the sky
Oh, where do my bluebirds fly?
God's gift to mankind

Sons Of Anarchy


Skäggiga, tatuerade, lortiga män på motorcyklar, det är helt i min smak.
Sons Of Anarchy, som en drog.

Spelklar!

Yes, på lördag är det debut i Div. 1 bort mot Helsingborg.
Är rätt så glad att första matchen är på bortaplan, finns inte så många som kan se när jag gör bort mig då.. Fast och andra sidan så har vi inte så många avbytare, så om jag gör bort mig totalt är det ont om spelare.
Bära eller brista, det är 100% som gäller!

Bildarkiv: Streetbasket 2008

Dock så känns inte basketen allt för pepp just nu, och tror att jag har mig själv att skylla för det.
Blir så otroligt förbannat på mig själv när jag inte presterar så som jag vill, och hjärnan förstår inte att kroppen inte är i så bra skick heller.
Och när jag blir sur på mig själv så struntar jag i att försöka dölja det, och jag vet att det inte är kul för resten av laget. Och då blir jag ännu surare för att jag låter det gå ut över andra, det blir en ond cirkel helt enkelt..

Note to my self: Sluta va en bitterfitta!

Hard work, work.

Satt och letade jobb på arbetsförmedlingen, men sen kom jag på att det är faktist inte så långt kvar tills jag åker till Irland! Fick lite panik över att jag skulle behöva gå arbetslös fram till Juli, men som tur är ringde telefonen dagen efter och har jag fått ett 40% vikariat på Rödsle. Det startar 16/1 och är fram till sommarlovet, vilket passar mig perfekt för jag kan fortfarande jobba på fritidsgården och ha tid till basketen och rugbyn.


Bildarkiv: Köpenhamn 2011

Black Betty

Varför är det så att när man har viktiga saker att göra, så hittar man alltid "ännu viktigare" saker som måste göras innan?
På onsdag har jag 3 inlämningar och på fredag 1 prov, har inte börjat med något av dom än. Istället har jag fixat med rugbygrejer; sponsorer, matchställ, overaller, klurat på övningar, och massa annat som faktiskt kan vänta ett tag.
Men men, det är skönt att få saker gjort i alla fall, och det är så sjukt mycket roligare!

Peppmusik:

Dagarna på dagarna..

Eftersom brorsan är ledig har han mer eller mindre tagit över datorn 24/7, så det har varit dåligt med uppdateringar..
Jag har i alla fall hunnit umgås massa med Mary, mina Phungare och baskettjerkerna. Har suttit uppe halva nätterna kollat på JVM och NBA, det har varit lov helt enkelt!

Memories/Sommar 2011


Bildarkiv: Marys bilder

Madde

Livet som volontär i Dublin.

RSS 2.0