Criminal Minds

Jag är som helt besatt!Min kära TiVo spelar in alla avsnitt av Criminal Minds, och det är det enda jag tänkter på hela dagarna;att få se de nya avsnitten!
Visserligen får jag mardrömmar av det, men det är så värt det!

Min favorit: Dr. Spencer Reid.(Mattew Gray Gubler)

/madde

Shopping

Jag och Maria tog en sväng förbi Ross för att spendera lite pengar. Ross är typ en outlet med massa billiga kläder, finns allt firån Calvin Klein till icke-kända märken. Jag var överlycklig eftersom det fanns massa BH-ar i min storlek(fanns tom större!) som bara kostade 6$. Hemma i Sverige är alla BH-ar i min storlek skit dyra och tråkiga, och här borta finns det massa fina:)

Allt detta fick jag för 30$(typ 320 kr):


-Träningslinne
-Träningsbyxa(Everest)
-2 BH-ar

/madde

Bättre

Snackade med Ginger och nu känns det mycke bättre..

Down

Ja idag har nog varit den värsta dagen i LA hittils. Vill inte gå inte på detaljer, men jag är trött på att bara få skit från en unge hela tiden. Försöker verkligen att ignorera allt,försöker att vara mogen, men det är inte så lätt när man i fyra veckors tid har fått skit och otacksamhet.
Nej fy fan, idag har verkligen inte varit min dag. Har varit nära på att börja tjuta hur många gånger som hellst, och jag börjar faktist fundera på att byta familj.

Nu sitter jag hemma hos Maria(babuska) och är avundsjuk på henne för att hon är världens bästa hostkids.


/madde

 

Tillägg:

Kom precis hem,och det är fortfarande 30 grader ute, hettan är helt otrolig!

Tydligen så är september bland de varmaste månaderna, och jag som trodde att det skulle bli lite svalt..

Im stuck in hell!

Snilleblixten

Fan va jag är smart!Alla gnäller om att dom vill se hur jag bor, och jag har en kamera nu, men ingen sladd(och kameran är typ trasig). Men jag har ju min mobil! Så har kommer några snabba bilder på hur jag bor hos Ginger(brukar ha mer städat i mitt rum,men nu var det lite stökigt)

Hard Work Work

Alltså,jag ser mig själv som en rätt så snäll person, en hjälpsam person. Och för mig är det sjävklart att hjälpa någon som ber mig om hjälp, men ibland måste man väll få säga "Nej"?
Gingers pojkvan har två ungar på 4 och 6, dom har en egen nanny men ibland så behöver dom min hjälp någon timme innan hon kommer, och det är helt okej för mig. MEN. Jag känner lite att jag tas för givet. I början var det "kan du tänkta dig att hjälpa till med ungarna" nu är det mer "behöver dig med ungarna", och jag blir faktist lite le.
För dom är egentligen inte mitt ansvar, och jag offrar ju min fritid för att hjälpa till. Visst de timmarna räknas till min lön och jag har ju timmar över så det är väll okej, men det är ju inte direkt att jag får mer betalt. Att tillägga är också att jag har inte den blekaste aning om hur 4 och 6 åringar fungerar. Och är det helt fel att jag känner mig hur löjlig som hellst när jag leker med dockor med tjejen?
Och det är svårt att säga till, för jag har det så himla bra; egen bil, bor bra och väldigt självständiga regler, så det känns fel att säga nej..

Vi får väll se om jag överlever dagen, har väll varit med om värre.. Hoppas att jag sluter 18.30 som jag ska så att jag kan följa med Maria på äventyr.

/madde

Tornrosa

Jaa,jag bara sover, iaf idag. Gick upp for att skjutsa tjejerna till skolan, nar jag kom hem gick jag och la mig i sangen och vaknade nu, lagom till att jag ska hamta dom.. Men Maria sa att man far gora det nar man ar sjuk, aven om man ar i LA, sa jag lyssnar pa henne!

Och jag vet att jag inte har skypat med sa manga pa sista tiden,men jag har faktist inte pallat. Inte sa kul for er att nar jag sitter och snorar, nyser och hostar heller. Men jag lovar att det ska bli av snart, saknar er dar hemma!


/madde

Military

Jag trodde da aldrig att jag skulle erkanna detta; Men jag saknar faktist lumpen.
Okej,jag har redan fortrangt alla blota och kalla natter i falt, och faktumet att min mage typ gick i pension ett tag. Men om man tanker pa alla sjukt underbara manniskor som jag faktist nastan spenderade ett ar med, sa far man ju nastan lust att dra sig tillbaka till det grona. Har ju faktist sagt att jag skulle kunna tanka mig att aka pa en utlands mission, men da skulle det vara som ren sjukvardare.

Men nej.Mitt kloka huvud hinner ikapp mig, och det skriker "NEJ FOR HELVETE"! ..Och det handlar inte om all slit som man far gora(om man ens kan kalla min utbildning sa varst slitsam), en utmaning ar alltid bra.
Nej jag tanker sjalvklart pa idioterna som styr i den svenska militaren. Far sa javla mycke skit som pagar i forsvarsmakten och sa lite som gors, det pallar jag inte med en gang till, for jag kan inte bara kolla pa nar andra blir utnyttjade, och nar chefer utyttjar sin position pa fel satt. Ibland undrar jag och vissa personer helt enkelt ar dumma i huvet och inte fattar vad som pagar, eller om det helt enkelt ar sa att man valjer det smidigare alternativet och blundar for problemen.
Jag sager grattis till mina kamrater som far mojligheten att aka ivag pa utlandsmission, jag hoppas att ni inte angrar er.

Nej men usch,va inte redigt meningen att det skulle bli ett sa langt och negativt inlagg. Tankte bara saga att jag tanker pa er, era sma stridspittar och att jag hoppas pa en fetfest nar jag kommer hem!klart slut
/madde

The Plan...

Hmm,jag har funderat..
Jag måste sluta festa varje helg,eller jag borde sluta festa varje helg.
Måste börja skrapa ihop lite pengar så att jag kan resa när jag väl får min ledighet, och just nu spenderar jag alla pengar på alkohol!
Jag får 240$ i veckan, 40$ ska gå till bensin och eftersom jag har gratis mat och boende innebär detta att jag har 200$ i veckan att slösa!
Då kan jag ju fråga mig själv hur jag har lyckats göra av med alla pengar varje vecka?
Jag har faktist inte shoppat så mycke kläder, inte ens ett plagg varje vecka, och jag skulle faktist hellre lägga mer pengar på kläder än på alkohol. Så tanken är att jag ska lägga undan (minst) 30$ i veckan till mitt sparkonto, och resten ska gå till kläder,moahahaha:)

Så nu är det officiellt; jag ska gå från helgalkoholist till shoppaholic!

/madde

Tröstäta

Ja nu har jag vaknat efter mitt förkylningskoma,efter att jag skjutsat tjejerna till skolan passade jag på att sova 5 timmar och mår faktist lite bättre. På det sitter jag nu och äter av marabouchokladen som min söta syster skickade till mig,mums!

Nu ska jag åka och hämta tjejerna i skolan,hoppas att dom är snälla idag för jag orkar inte med massa tjaffs.


Måste säga att jag yrade lite inatt och drömde att Linda och Lena var inlagda på sjukhus och blev förvandlade till kaniner!Jag grät nästan lite när jag vaknade:(

/madde


Linda?


Lena?

Sick

Ja jag har dragit pa mig en rejal forkylning,inte alls kul:(

Lite snabbt om helgen som va:
I fredags drog jag, Maria,Maria och Sandra ut i Hollywood. Jag och Maria drog en pubrunda medans de andra tva drog pa club. Hade sjukt trevligt, lagom mycke dricka och roligt sallskap! Natten spenderades hos Maria, dar det blev bakis hang pa lordagen.
Lordagkvallen spenderades hos Stella. Hon,jag och Sara(en annan svensk au pair) forfestade och hade det gutt innan vi drog ut. Men precis nar vi kommer till Hollywood sa snor nagon Stellas planbok, sa vi drog hem istallet for att ga ut.

Nu kanner jag att jag festar for mycke,ska forsoka att halla mig nykter(och spara pengar) nagra helger framover..

Skallar kudden och forsoker halla febern borta.

I morgon kanske det blir lite : Something,something,something(Internt till mina phungkulor)

/madde

You and me sis
Nothing lasts forever, except you and me.
You are my mountain, you are my sea...
Love can last forever, between you and me.
You are my mountain, you are my sea...

Bonnie Hunt

Nyss hemkommen fran en valdigt trevlig middag med Stella, en tjej som var i samma klass som mig under au pair-skolan. Tror att vi kommer att hanga mer i fortsattningen, tjejen har samma humor som mig!

Men iaf,for att snacka kandisar.. Vi var och kakade pa en liten trevlig(och ratt billig) resturang, och till varan forvaning upptacker vi att Bonnie Hunt sitter tvars over rummet. (Maste erkanna att jag inte kom pa hennes namn forst,men kande igen henne iaf!)
Tillagger att vi at stek(kott fi fan) och det var sa javla gott!Har inte kakat ordentligt kott pa en manad, och ni som kanner mig vet att kott ar det godaste jag vet.


Nar jag kom in i mitt rum idag sa lag det en basketball(spalding), en pump och ett fresbee pa min sang. Carol den sockertoppen hade kopt det till mig. Tyvar sa ar det en herrboll,men jag tanker da inte klaga!

/madde

Pow, pow, pow!

Satt och lyssnade pa laten och kom pa; dettar ar ju som skrivet om mina Phungkulor!

I fell in love with shawty when i seen her on the dance floor 
She was dancing sexy, pop, pop, popping, dropping, dropping low
Never ever has a lady hit me on the first sight
This was something special ; this was just like dynamite
Honey got a booty like pow, pow, pow
Honey got some boobies like wow, oh wow
Girl you know i'm loving your, loving your style
Check, check, check, check, check, checking you out like,
Ooh (oooh) she got it all
Sexy from her head to the toes & i want it all, it all, it all


Karlek till er!
/madde

Lycka!

Maste bara beratta att rutinerna borjar sakta men sakert satta sig; kora tjejerna till och fran skolan, gora arenden och gymma pa dagen, chilla pa kvallen.
Ikvall var Davids flickvan Carol over, varldens underbaraste manniska, ar helt foralskad i henne! Middag med dom och tjejerna, bara en liten mysig middag med vanliga samtal. Hon visade mig en basketplan som ligger jatte nara som jag kan ga till och skjuta lite, hon ska tom kopa en basketboll till mig,aaa sa jag att jag alskar henne?:)

Och annu mer lycka:
Tjejernas farforaldrar kommer ikvall och stannar tills pa sondag. Detta innebar att jag bara behover kora tjejerna till och fran skolan i morgon och pa fredag, DETTA innebar att jag ar ledig hela eftermiddagen i morgon och efter att jag skjutsat hem dom pa fredag ar jag ledig hela helgen!!!!What to do??Maste hitta pa nagot kul,tror att jag ska sova hos Maria:)


Galet!

(Sry syrran,vet att du inte vill att jag ska skriva mycke men ar verkligen glad!!)

I morgon hamtar jag kameran, och da kommer bloggen att vara full med bilder pa allt.

/madde

Ensam igen..

Ja då har jag lämnat av Sanna på LAX. Har haft så himla trevligt och kul dessa dagar hon har varit här. Så lustigt att två personer från samma lilla stad i Sverige ska behövas träffas på andra sidan jorden för att fatta hur lika man är!
Sanna,synd att du inte fick en familj här i LA, hade varit så sjukt roligt!


En smygtitt på hur vi har haft det;)

/madde

Rubrik

Har glömt att berätta att Sanna Tolkki är och häslar på. Hon är i slutet av sin res-månad och skulle till LA, och istället får hon sova hos mig!

Har fixat så att jag har min dator nu,underbart med ÅÄÖ! Och har fått G:s kamerna nu,så nu ska det tas bilder!
Tills dess får ni nöja er med en av Sannas bilder från i söndags, turister i LA!

OMG

Festade i Hollywood igar pa W-hotel. Kom pa mig sjalv att jag stod typ 5 meter ifran Usher och 5 meter ifran apl.de.ap fran Black eyed peas, galet..
Apl.de.ap var Dj pa cluben igar,riktigt grym faktist. Men kande vall att jag inte redigt passade in bland alla size0-harforlangning-bigboobs-rika-hollywood-manniskor..Men kul hade vi!:)
/madde

Welcome to another shitty day in paradise!

Ja varje ros har sina taggar, och de sista dagarna har det varit ratt sa mycke taggar for min del.
Ungarna har vall inte uppfort sig exemplariskt precis, och jag forsoker verkligen att vara glad och posetvi emot dom,men ibland gar det bara inte..
Jag ar sa oerhort tacksam att jag har sa bra vardforaldrar, jag kanner verkligen att jag kan prata med dom nar ungarna har varit uppkaftiga osv.. Men jag visste att detta skulle komma, sa har det varit for alla tidigare au pairer har, och det har alltid gatt over och blivit jatte bra..
Det som haller humoret uppe ar att jag gar och vantar pa paket bade fran syster och mor, kanner pa mig att jag kommer grata en skvatt av gladje nar de kommer!
Och i helgen ska jag och Maria pa hiking, super!
Nu ar jag off i en timme, sa det blir ett avsnitt av criminal minds som min basta van (TiVo) har spelat in:)
/madde

24 Hour Fitness

Ja da va det dags att komma i form igen..Igar var jag och kopte gymkort pa 24 Hour Fitness, och tog en traningsrunda med Maria.
Tanken ar att nar vara kids ar i skolan sa ska vi trana ihop, och det ar sa mycke lattare att trana nar man har nagon att trana med!
Och tankte att jag for forsta gangen ska testa en class, ska forsoka hinna med kickboxning eller Zumba denna veckan..
Annars rullar det pa som vanligt.
/madde

ÅÅÄÄÄÖÖÖ

Chillar hos Maria, så passar på att låna hennes dator med åäö:) Lite svårt att skriva med dig igen:P

G sa att jag ska få hennes kamera snart, så då kommer det upp en massa!
Tills dess får ni nöja er med några av Marias bilder.


Maria @ starbucks

Det gar bra nu

Jahopp..Livet rullar pa, njuter sa mycket som mojligt.
Motet med alla au pairer gick jatte bra,traffade manga nya och skona manniskor. Jag och en annan tjej foljde med Ute(min lcc) och hennes polare ut efter motet, dock sa drack jag inget eftersom jag kord. Men hade skit roligt!Hoppas att jag kan hanga med Ute nagon mer gang, hon ar hur bra som hellst.
Annars har helgen varit lugn. Hangde med nagra au pairer i West Hollywood igar, chillade i poolen hela dagen och sen drog en lunch pa Sunset. Kvallen blev lugn, kollade filmer pa mitt rum, var helt slut!
Nu kallar jobbet!
Take care!
/madde

Take this heart and make it all worth while

Motet gick jatte bra igar, min LCC verkar hur bra som hellst! Hon sa hur bra min familj ar om jamnfor med andra och att jag ska vara glad att jag har en san bra familj, da svarade G med att dom ar glada att dom ar har fatt en san bra au pair!Wii,glad blev jag iaf:)
I morgon ar det au pair-mote hemma hos min LCC, det kommer typ 15 andra au pairer sa jag hoppas att jag kan traffa nagon framtida van..Alla ska ha med dig antingen dessert eller nagon mat, jag ska gora kladdkaka!
Love this song!
John ME- Paris
We broke the rules, I'm glad we got out
Had to get out again, back in with the t running light
Take this heart and make it all worth while
Don't be the last one, get out in time
Get out in time, get out in time

I won't say that I'm unhappy with you
I won't say that I don't know what to do
I won't say that I'm unhappy with you
Take this heart and make a dream come true
Take this heart and make a dream come true

Cheap hotels, we drink what we get served
This can't be anything like all that you've heard
Lets get married, put a fence round our house
Lets make some babies, leave for Paris tonight
Lets leave tonight, lets leave tonight

I won't say that I'm unhappy with you
I won't say that I don't know what to do
I won't say that I'm unhappy with you
Take this heart and make a dream come true
Take this heart and make my dreams come true

/madde

The LCC

Min LCC kommer over pa mote snart..En LCC ar en person som ska finnas dar om stod for mig och familjen om det skulle dyka upp nagra problem, och hon ordnar traffar sa att au pairer kan traffa varandra.
Idag har vi varit hos tjejernas mormor och halsat pa, en av G:s systar var ocksa dar. Underbara manniskor!
Jag och mostern drack kaffe och diskuterade allt ifran vad som fanns att gora i Sverige (jag svarade att det inte fanns natt) till att ungar vaxer upp for fort och vilke sorts galna amerikanare det finns,haha helt underbar!
Ha lite talamod nar det galler bilder, ska nog kopa mig en kamera i helgen nar jag har fatt min lon.
Och ha talamod gallande de svenska bokstaverna, ska koppla upp min dator till WiFi sa fort jag har kopt en adapter sa att jag kan ladda den...
/madde

Forsta arbetsdagen: CHECK!

Och vilken dag det var!
Fint vader hela dagen, borjade med frukost pa StarBucks, sen har ungarna haft en van har sa de har skott sig sjalva nastan hela dagen. Blev att leka med dom i poolen i typ tva timmar, lovely!
Sa nu,efter 11 timmars arbete, bankar jag mig framfor tvn for att kolla alla basketmatcher jag har missat. (Alskar att man kan stalla in vilka program som man kan spela in)
/madde

Madde

Livet som volontär i Dublin.

RSS 2.0