Guinness Museum

Jono, Dylan, Tara och jag tog en turist-dag och beskökte Guinnessmuseumet här i Dublin, en rundtur som slutade med en gratis öl i baren högst upp i byggnaden med utsikt över hela staden.
Ett måste för alla Guinnessälskare!
 

Projekt; Utbyte

Håller på och försöker annordna en resa för våra spelare till Oskarshamn, vilket är lättere sagt än gjort..
Försöker hitta olika fonder och bidrag för att få allt att gå ihop ekonomiskt, men det blir lite problematiskt att söka svenska bidrag när man sitter här i Dublin..
Jag håller tummarna för att allt ska gå ihop!
 
Annars då..
Igår tränade jag med Tolka Rovers för första gången, laget spelar i Div. 2 i "Dublin serien", vilket innebär att de bara möter lag från Dublin. Det var en helt okej träning, dock saknar jag gamla hederliga OBBK..
Det återstår att se om jag ska spela med dom, måste betala min licens själv (över 2000 kr) och vet inte om jag har råd att betala det.
 
Väl mött!
 
 

Crazy Irish people

En helt vanlig dag på jobbet med Dylan och Brenda..

Tolka Rovers Basketball

Har kontaktat ett basketlag som jag ska börja träna med nästa vecka, dom spelar i Div. 3 vilket passar mig utmärkt eftersom jag inte vet hur mycket tid jag kommer att ha över.
Var och kollade när de spelade match igår, spelet var lite annorlunda än vad jag är van vid men det ska säkert gå bra.

Kilmainham JailFörsta veckan avklarad!

Efter en vecka med sol och värme inviger jag nu min andra vecka i Dublin med regn, antar att det är dags att vänja sig!
I morgon börjar jobbet; träningar på en skola på dagen och på kvällen ska jag träffa ett av mina två flicklag som jag ska coacha, lite nervöst faktisk!

Jag har hunnit med en rundtur av Dublin city center, hade en kanondag med strålande sol och roligt sällskap. Bilder kommer snare.

My Irish home


 

Sports Across Ireland

Har anlänt till Dublin och har börjat komma tillrätta med allt. Bor i en lägenhet med en irländsk tjej, hon är jätte trevlig och ger mig tips på vad jag kan göra med min lediga tid.
Nästa vecka börjar jag åka runt till skolorna för att ha basketträningar, denna veckan är det bara planering och försöka hitta till de olika skolorna. FÖrhoppningsvis blir det nog att jag kommer att spela med ett lag också, ska kolla runt med de klubbarna som är närmast, håller tummarna i alla fall!

I morgon ska jag till centrala Dublin med en kille från jobbet, vi ska fixa telefon till mig och så ska jag få en liten rundtur av stan, hoppas att vi slipper regnet!

Massa text, inläggen blir bättre sen när när vi har fixat internet i lägenheten (nu får jag skriva från telefonen där det finns wifi).

Varma hälsningar från ett soligt Dublin!

Madde

Livet som volontär i Dublin.

RSS 2.0