Hundraåringen som gick ut genom fönstret och försvann

Ja ännu en vecka i det gröna tecknet är avklarat, och ännu en underbar helg hemma i Osket har spenderats.
Helgen var lugn. Blev att döma lite basket i Vallhalla, måste ju troget ställa upp när klubben kallar.
Vi har firat Anh som på tisdag fyller 20, det blev en lugn och skön hemmakväll med brudarna (Adam inräknad där) med tre rätters och melodifestivaln.

Vet inte om jag ser fram emot en vecka i fält och därefter två veckor i Älvdalen.
Men vi är inga solskens-soldater, vi ska trivas i ur och skur!

Måste även säga att jag inte har tröttnat på att åka minst tio timmar buss/tåg varje helg, däremot hatar jag alla idioter som väljer att åka samtidigt som mig!
Allt ifrån tanter som pratar (läs:skriker) i sin nyinvesterade mobiltelefon till puckot som kollar på film utan hörlurar.


Nä nu ska jag återgå till att försöka läsa min nya bok:Hundraåringen som gick ut genom fönstret och försvann, skön bok, rekomenderas.

Hold on

Då är man på väg till ännu en vecka i kungens tjänst. Vet inte varför men vi börjar vid 12.30 idag, så passade på att spendera en extra kväll/natt hemma, sjuuukt skönt!

I helgen har jag fått massa gjort. Har fixat foton till fotokolaget, fått in alla referenser, skrivit ut och kopierat alla papper (brev, betyg, körkort osv.).
USA känns så stört nära!

Bella fick leka modell till mitt fotokolage:

Osket

Igår var det partaj i Skövde med plutonen.
Jag är så otroligt stolt över mig själv som tog det lugnt med alkoholen och höll mig på en lagom berusad nivå, ingen ångest här inte!
Dock så har jag tröttnat lite på att festa, ska ta det lugnt ett tag.. Eller..ska inte dricka nått innan torsdag, då är det plutonsfest igen:P
'
Helgen blir hemma i Oskarshamn. Har en hel del ärenden som ska fixas, bla. min Au Pair-ansökan som snart är klar och ska skickas iväg på söndag.
Massa häng med mina favoriter och förmodligen blir det att coacha lite basket.

Ta hand om dig!

Tillbaka i det gröna

Ja då har man överlevt sjukvårdsutbildning, praktik och en släng av maginfluensa.
Nästan hela plutonen är för tillfället i Skövde för att ha tross-utbildning. Det innebär att vi ska lära oss hur man ska göra om ex. ett stridsfordin blir utslaget, vad jag som sjukvårdare ska göra, vad den som är bergare ska göra osv.

Det är lite ovanligt att vara tillbaka i det militära, man har ju lökat till sig rejält under alla veckor ifrån strid och ISO-mat. Men tror att jag kommer in i det rätt så snabbt.

Au Pair ansökan när nästan helt klart, nu fattas bara ett fotokolage och lite referenser. Är sjukt pepp!
Har fått mycket välbehövd hjälp med mitt brev av Jönsson, jag är kass på att stava i vanliga fall, men att skriva på engelska är näst intill omöjligt.. Så tack!


Lite ljuv musik:


Cris Cornell-Part of me

Stör mig dock väldigt mycke på censuren..

Madde

Livet som volontär i Dublin.

RSS 2.0